PONTY-ARCÚ GNÓMOK RACCS-ORGIÁJA, azaz az AJVÉK-MARABUK LÁZADÁSA!!!
2020. szeptember 01. írta: PalosBrand

PONTY-ARCÚ GNÓMOK RACCS-ORGIÁJA, azaz az AJVÉK-MARABUK LÁZADÁSA!!!

AZ ún ZSIDÓ HOLOKAUSZTOT CÁFOLÓ PONTY-ARCÚ GNÓM-LÚZEREK RACCS-ORGIÁJA, azaz az AJVÉK-MARABUK LÁZADÁSA!!!

 

MAGYARÁN: TETŰHINTÁSOK SZÍNLELÉSE 2020-ban és MINDÖRÖKRE!!!

                  

Rémisztő, hogy 30 évvel az ún. Rendszerváltozás után még mindig 86%-os a magyarországi felsőoktatási agy-mosodák héber-fertőzöttsége úgy a vallatók, mint a hallgatni beájulók között!!!

ÚGYHOGY a HIVATALOSAN MAGYARORSZÁGON HONOS és BEJEGYZETT 13 NEMZETI KISEBBSÉG KÖZÖTT (bolgárok, cigányok, görögök, horvátok, lengyelek,
németek, örmények, románok, ruszinok, szerbek, szlovákok, szlovének, ukránok!!!)

              NEM IS LÉTEZNEK az ún. zsidók!!!                 

szalasi_igazsaga_4.jpg

Ez a lélek és egyben fizikai határszám (86%) már a kezdet kezdetén rögösítette a dolgozó többségi társadalom adóforintjaiból eddig igen könnyen élősködő ún. „művészek, szín-művészek” és a vírusmentes időszakokban igen szemtelen és mérhetetlen nagy étvágyú ún. „KULTÚR-LOBBI” helyzetét is…- mivel a pénztermelő donor (Magyarország kizsákmányolt dolgozói!!!) testét már előtte csonkolták a mindenkori magyarországi „miniszterelnökeink” perverz-parazita ügynök-követei/követői a velejéig rothadt és korrupt KOMCSI-MILLIÁRDOSOK és a mai NEResztény „mészárosok”!!!

nemzeti_kilakoltatas.jpg

Ennek a donornak (Magyarország rabszolgabéren tartott állampolgárai!!!) az altatás nélküli amputálásáról azonban NAGYON NEM akarództak sem a függetlennek hazudott külföldről dotált libernyák belső ellenségek…- sem pedig az ország-rontó kormánypártiak agy-mosó propagandagépezetei beszámolni!!!

 

magyarorszag_zsido_megszallasa_2.jpg

…és MIT AD ISTEN?!...- már megint az a pártízezres címlap és bulvár-bitang magamutogató adócsaló és/vagy alig adózó léhűtő focista, hímringyó színész-direktor, tátogó énekes-zenész, celeb-zselő senkiházi, szex-ragadozó rendező, hírverő szociopata ajvékol, akik eddig  hajnaltól-NAPestig azzal kérkedtek és visszhangozták a létező összes média-csatornában, hogy mikor mit, kit vettek meg kilóra és, hogy hol, kivel nyaraltak évente négyszer…- kipihenni írtó-fárasztó „szakmájuk” fáradalmait!!!

mta_4.jpg

…mert ez „1 SZAKMA AZD+” dübörögték kánonban,; - egóból, harsányan a „dolgozó, őket el és kitartó NÉPnek!”, hogy igenis tudja az a „paraszt”, hogy egy felsőbbrendű VIP tagjai ők !!!...- akik okkal és joggal keresnek 10x, 100x, 1000x is többet egy magyar halandónál (óránként, naponta, havonta, évente és/vagy 1 élet alatt!!!)!!!

zsido_vilag.jpg

MOST MEG, HOGY ELVÉREZNI LÁTSZIK A DONORJUK…- MÉG KISZÍVNÁK MAGUKNAK AZ UTOLSÓ CSEPPEKET IS!!!...- ezek a felettébb alantas, irritáló, antipatikus vérszívó paraziták, idegen nevű magyar-gyűlölők!!!...- és még mindig a FEJVESZTÉS TERHE NÉLKÜL teheti meg ez az ún. „művészréteg”: 2020-ban is!!!...- mert a cigány-úton dübörgő ORBÁN KOMPÁNIA, bűnös szokása szerint még mindig a hangos, agresszív kisebbség száját tömi be először: az ÉHEZŐ, MEGLOPOTT MILLIÓK HELYETT!!!

 

EBBŐL ELÉG: KULTÚR-MOCSKOK!!!

hofi_4.jpg

IDEJE LEMŰTENÜNK MAGUNKRÓL MINDEN RABOT/RABBIT, PÚPOT/PÁPÁT, SZÍNÉSZT/SZÍNLELÉSZT, ORVOT és ORROT, AMI MÁR MEGINT A DONOR SEGGÉBE ÉR!!!

 

hatarzar_9.jpg

Szerrel és tettel: PáLoS TReND

https://www.youtube.com/watch?v=RjL9HnIenwc

https://www.youtube.com/watch?v=qPcPhnsfzjg

https://www.youtube.com/watch?v=qPcPhnsfzjg

https://www.youtube.com/watch?v=VC1Wlxxaql0

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanterror.blog.hu/api/trackback/id/tr7416185852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása