JÖN…JÖN…JÖN…: ORBÁN és a TÖBBI VAKCI-NÁCI HALÁLA!!!
2023. január 10. írta: PalosBrand

JÖN…JÖN…JÖN…: ORBÁN és a TÖBBI VAKCI-NÁCI HALÁLA!!!

orban_diktator_0.jpg

Fartúrás, drog-orgiák, szopás-nyalás, testből falás, vérszívás...sátánista ceremóniákról felvételek,  korrupciós kompromittálós anyagok, ahogy a többi holokauszt túlélő perverz gnómokkal kapcsolatban is...

kariko_1.jpg

Nemzeti, illiberális dögkútból zabálók gucci öltönyben dupla-fenekes bőröndökkel...meg WEF és BalckRock köntösben égési sebeket takarva.

orban_es_bandaja.jpg
A HUN árja faj tenyésztése zajlik/zajlana, igaz valahogy mindig elszemitásodnak, de lehet, sőt kell is új alakokat öltetni=ültetni világszerte, mert a műanyagok nagyon is lebomlanak a NAP alatt!!!

orban_oltonye.jpg

Sojgu is pedzegette, hogy szkytákat kell klónoztatni, mert másként nem megy a látszat lét fenntartása.

S lőn világosság: Putyin egyik leánykája is éppen hibrideket, hüllő-majom származékokat emberelne, hogy ne bukjanak le elsőre 1 kéz és/vagy mellfogásnál; - esetleg…mindig: ponty szemükkel és a fül cimpa alá lógó orr-mányaikkal!!!

zelenszkij_zsido_gif.gif

Oroszország-szerte génlaborok nőnének ki a földből is, ha a rengeteg holokamu-zsidó nem lopná el a rávalót!!!...- mint itten Orbániában/Magyarmaton ebben a fullasztó judapestises pöcemedencében!!!

orban_armany.jpg

Értve voltam MAG…OK?

 

http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanterror.blog.hu/api/trackback/id/tr9818023042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása