A "NEMZETKÖZI ZSIDÓ" BANKOK LERABOLJÁK a MAGYAROK BANKSZÁMLÁIT!!!
2023. április 03. írta: PalosBrand

A "NEMZETKÖZI ZSIDÓ" BANKOK LERABOLJÁK a MAGYAROK BANKSZÁMLÁIT!!!

A Rothschild bitorolta magyarországi OTP kezdte márciusban a szemtelen harácsolást, de áprilistól még ezt a szemétséget is pofátlanul überelte!!!

 

csanyi_gif.gif

A SEMMIBŐL PÉNZT TEREMTŐ KÓCERÁJ az ún. bankszámlák díjainak emelésével húzzák le a világviszonylatban is példátlan sápot a kifulladásig dolgoztatott magyar adófizetőktől!!!

 

rendorterror.jpg

Ráadásként minden nemzetközi kufár rablóbanda elsejétől drágított a tavalyi átlagos inflációval, három nagybank pedig májustól fog ugyanennyivel sarcolni.

 

bank_ellen.jpg

Orbánia számottevő pénzintézete közül így már csak háromról nem tudni, hogy mennyire akar bennünket megkopasztani... 

 

zsido_villamos.jpg

 

Áprilistól irgalmatlan uzsora-cunami tarol végig a bankárkaszt pénzmosodáiban, több nemzetközi kufár is emeli az összes bankszámláihoz és bankkártyáihoz kapcsolódó verejték-díjat a tavalyi átlagos infláció mértékével, vagyis 14,5 százalékkal.

neo_igazsaga.jpg

 

A banklobbinak elvileg 60 nappal a változások életbe lépése előtt kellett volna a fullasztó áremelésről szóló friss kondíciós listákat közhírré tenni, de mint mindenre erre is nagyívben tojhatnak ezen a cionista gyarmaton!!!

zsido_orolet.jpg

 

A 60 napos szabály viszont meg is kerülhető, ha az általános szerződési diktátumok vagy az üzletszabályzat eleve előírja, hogy mikortól lépnek életbe a megváltozott díjak.

Ezzel magyarázható, hogy az OTP-nél - az üzletszabályzatnak megfelelően - már márciustól emelkedett az összes bankszámlákhoz és betéti kártyákhoz kapcsolódó díjtétel ára 14,5 százalékkal. Igazából azonban áprilistól veszi kezdetét a tömeges drágítás ezeknél a nép ellenes pénzszívattyúknál!!!

 

nemzeti_maffia.jpg

Vannak bankok, amelyek még nem emeltek árat, de a jogszabályok értelmében ők is emelhetik a díjakat. A Gránit üzletszabályzata is lehetőséget biztosít erre, de a bank az idén még nem lépett. A Magyar Bankholding tagbankjainak (MKB, Takarékbank) honlapján sincsenek még fent áremelésről szóló hirdetmények, vélhetően a csoport egyelőre a május elsejére időzített összeolvadással van elfoglalva.

Ha terveznek valamilyen díjváltoztatást, azt csak ezt követően lépik meg, de akkor már az utódbank, az MBH Bank teszi azt meg. 

 

Érdemes szétnézni, nincs-e jobb bankszámla számunkra...

 

bankar_terror.jpg

 

Az ügyfelek többsége, bármelyik hitelintézetnél is vezeti a számláját, várhatóan nem ússza meg az idén az áremeléseket. A költségnövekedésbe azonban nem kell belenyugodni , érdemes folyamatosan figyelni a bankszámlacsomagok díjait, és a bankolási szokásoknak megfelelően kiválasztani a legkedvezőbbet, amit egyszerűvé tesz a Bank360.hu számlaválasztó kalkulátora.

bullshitometer.jpg

 

Ha az ajánlatokat összehasonlítva más banknál találunk nekünk jobbat, akkor attól sem kell tartanunk, hogy az átszerződéssel sok lesz a vesződség...- ájtatoskodnak a munka nélkül gazdagodni akaró élősködők!!!

A bankszámlaváltás elvileg csak minimális adminisztrációval jár, a többit elvégzik egymás között a svihákok és a gerinctelen spekulánsok!!!

NANÁ, HOGY a MI KÁRUNKRA!!!...- azt is.

 

devizahiteles-genocidium-mirol-beszelsz-viktor.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanterror.blog.hu/api/trackback/id/tr9018093060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása