KIBORULÓ HOLO-BILI!!!...- HOLO-KAMU?! - NANÁ, HOGY IGAZ!!!
2020. augusztus 29. írta: PalosBrand

KIBORULÓ HOLO-BILI!!!...- HOLO-KAMU?! - NANÁ, HOGY IGAZ!!!

VERD FÖLDBE AZ ÖRDÖGÖT!!!

...és KIBORUL A ZSIDÓ HOLOKAUSZT BILI!!!

33 EZER AZ A ZSCI-FI FÉLE 6.000.000!!!

VÖRÖSKERESZTES DOKUMENTUMOK IS BIZONYÍTJÁK!!!

PUTYIN MINDENT TUD A CIONISTA KLÁNOK ÚN.  ZSIDÓ HOLOKAUSZTTAL TÖRTÉNŐ VILÁGGYARMATOSÍTÁSÁRÓL!!!

MENUHIN FIA OROSZ DOKUMENTUMOK ALAPJÁN RÁNTJA LE A LEPLET A VILÁGOT ELPUSZTÍTÓ WALL-STREET VESZETT FARKASAINAK HOLOKAUSZT TERRORJÁRÓL!!!

HA VALÓBAN ŐSZINTE ÉS TÉNYFELTÁRÓ KÖNYVET SZERETNÉL AKKOR MOST RENDELT MEG „A MONDD EL AZ IGAZAT ÉS SZÉGYENÍTSD MEG AZ ÖRDÖGÖT” CÍMŰ MESTERMŰVET AZ AMAZON KÖNYVKÜLDŐ HÁLÓZATÁN!!!

 

Most izzadnak csak igazán nagy kínban a zsidó bankár kaszt által leuralt dögunalmas svájci bíróságok jogkorbácsolói…:D

Ugyanis Yehudi Menuhin fiát kellene előállítani az ún. zsidó holokauszt mítosz (ZSCI-FI!!!) totális kilúgozása miatt!!!...:D

Menuhin becsületes és lelkiismeretes fia ugyanis új könyvében tagadja a holokausztipar által gyártott selejt az ún. zsidó holokauszt méretét - írja blogjában Lovas István a velejéig cionista National Journalra hivatkozva.

„Az évszázad földrengését” okozta Yehudi Menuhin fia, Gerard Menuhin azzal, hogy könyvet írt „az emberi történelem legnagyobb hazugságáról”, a holokausztról „Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt” címmel, amelyet már árul az Amazon könyvküldő világhálózat.

 

Menuhin szerint a holokausztnak valójában csak néhány tízezer zsidó áldozata volt.

Most a svájci bíróságok nagy kínban vannak, mert egy svájci születésű zsidót kellene bíróság elé állítani holokauszt-relativizálás miatt, írja a német portál, megjegyezve, hogy a könyv német fordítása (2016-ban - a szerk.) jelenik meg.

A holokauszt a történelem legnagyobb hazugsága. Németország nem bűnös a második világháború miatt és Adolf Hitler volt az egyetlen államférfi a világon, aki azt a judeoplutokrata veszélytől megmenthette volna, újra felszabadítva az egész földkerekséget - írja könyvének ajánlójában a világhírű zsidó hegedűművész és karmester fia.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=9ZrO3iIlKsg

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanterror.blog.hu/api/trackback/id/tr1716182102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása