AKKU-UKÁZ, vagyis az EMBERÖLŐ és SZŰZANYAFÖLD MÉRGEZŐ ORBÁN-REZSIM HALÁLOS ÍTÉLETE!!!
2023. június 20. írta: PalosBrand

AKKU-UKÁZ, vagyis az EMBERÖLŐ és SZŰZANYAFÖLD MÉRGEZŐ ORBÁN-REZSIM HALÁLOS ÍTÉLETE!!!

 

akkugyar_1.jpg

Mint arról korábban a Magyar Jelen is beszámolt, több dolgozó rosszul lett az iváncsai akkumulátorgyárban, miután rákkeltő anyagot lélegzett be a létesítmény Elektróda épületében.

akkugyar_0.jpg

Az esetet követően a cég levélben tájékoztatta a munkásokat, hogy a munkavégzés során rákkeltő hatású anyagokkal találkozhatnak.

 

alkotmany_vs_alaptorveny.jpg

A Magyar Jelen megszerezte a szóban forgó levelet, ami igazából nem is levél, hanem nyilatkozat. Ezt íratják alá a dolgozókkal, hogy nyilatkozzanak arról, hogy vállalják a rákkeltő anyagokkal való munkát.

A történteknek külön pikantériát ad, hogy az oligarcha lakáj, jachtozó Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ez év június 6-i interjújában úgy fogalmazott: „nem jelentenek veszélyt az akkumulátorgyárak”!!!

 

rabszolgatorveny.jpg

http://web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanterror.blog.hu/api/trackback/id/tr1718150160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása