ÁLHÍREK v. HALÁLOS VALÓSÁG?!...-TOMBOLÓ COVID-CIONIZMUS!!!
2021. november 27. írta: PalosBrand

ÁLHÍREK v. HALÁLOS VALÓSÁG?!...-TOMBOLÓ COVID-CIONIZMUS!!!

ÁLHÍREK v. HALÁLOS VALÓSÁG?!

https://vk.com/video644727407_456239102

 

“Oltási botrány Szlovéniában – A palackokon a Placebo, Vax vagy KILL SHOT kódszámok szerepelnek!”

Szlovéniából olyan hírek érkeznek, amelyek, ha beigazolódnak, elképzelhetetlen világreakciót váltanak ki.

Ma az emberek a hazug propaganda áldozatai, és sejtelmük sincs arról, hogy egy előre megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!!

 

November 20-án, szombaton az Egyetemi Orvosi Központ, Ljubljana Klinikai Központjának főnővére, aki az oltóanyag-ampullák beadásával foglalkozik és mindent irányít, felmondott, a tévékamerák elé állt és kivette az oltóanyagos üvegeket.

 https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/cohenvid02.jpg

Megmutatta az összegyűlt újságíróknak a palackokon lévő kódokat, amelyek mindegyikén az 1, 2 vagy 3 végszám szerepelt, majd elmagyarázta a számok jelentését:

 

Az 1-es szám a placebót, a sóoldatot jelenti.

A 2-es szám a klasszikus mRNS "vakcina".

A 3-as szám az ONC-gént tartalmazó RNS-pálca, amely az adenovírussal rokon, és amely többek között hozzájárul a rák kialakulásához.

 

Ezeknek, akiket olyan fiolából szúrnak be, amelynek kódja a 3-as számra végződik, azt mondja, hogy akik kaptak belőle, azoknál 2 éven belül lágyrészrák alakul ki.

Elmondta, hogy személyesen volt szemtanúja az összes politikus és mágnás oltásának, és mindannyian az 1-es számú készítményt kapták.

A médiának azt mondták, hogy teljesen temesse el ezt a történetet, és jelenleg is heves erőfeszítések folynak az információ visszaszorítására.

https://vk.com/video644727407_456239086

https://www.napitema.com/2021/11/oasi-botrany-szloveniaban-palackokon.html?m=1

https://vk.com/video644727407_456239102

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanterror.blog.hu/api/trackback/id/tr9016766442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása