NESZE NEKÜNK ZSIDÓ FARSANG!!!
2023. március 11. írta: PalosBrand

NESZE NEKÜNK ZSIDÓ FARSANG!!!

MAGYAROK!!! – ez a VALÓDI „HALÁLKÖZELI ÉLMÉNY”!!!

mta_4.jpg
TE KIVÉGEZTETNÉD MAGAD VAGY INKÁBB MAGAD VÉGEZNÉD KI, HOGY ORBÁN ÜGYNÖK és CIONISTA ZSIDAJAI 1 ÉLHETETLEN, de új ISRAHELLT KREÁLHASSANAK ÉDES HAZÁNKBÓL a SOK NAIV GOJ ÉLETE ÁRÁN?!

 

szalasi_ferenc_igazsaga_5.jpg

szalasi_ferenc_igazsaga_4.jpg
NEM ÁTHALLÁS!!! „ÁTHALÁS” a SZOMSZÉDBAN!!!
Az alábbi videó egy halál-tánc, egy rémség, valami szörnyűség, aminek nem lenne szabad megtörténjen soha sehol a világon!
Hangsúlyozom, nem a szenzációhajhászás vezetett arra, hogy leközöljem ezt a borzalmas felvételt, hanem az áldozat, egy 16 éves ukrajnai srác végakarata, aki azért lett öngyilkos, mert erőszakkal, az úgynevezett kényszer-sorozásokkal akarták elvinni Zelenszkij zsoldosai, ágyútölteléknek az Ukrajnában harcoló NATO és ki tudja még miféle katonák pajzsául.

zelenszkij_zsido_terrorista.jpg

Ahogy teszik ezt az ukrán emberekkel a háborús konfliktus kezdete óta ott.

Ez a srác 16 éves volt. Még gyerek. Nyilván voltak álmai és nyilván voltak tervei az Életre. Már nincsenek.

krisztus-a-napisten-es-jezus.jpg


Úgy döntött, inkább odahaza, saját kezével vett véget életének, semhogy a kényszer-sorozásokat végrehajtó zsoldosok kizavarják a frontvonalba.

Ez a 16 éves harkovi fiú megkapta a napokban a kényszer-sorozás behívóját, annak ellenére, hogy Ukrajnában 18 év a törvényes korhatár a katonakötelezettségre. A fiú nem akart harcolni az ukrán kormányért, ezért öngyilkos lett. Mint mondta, nem akar az ukrajnai kormányért harcolni.

A fiú azt állította, hogy nemrég temette el apját, aki a háborúban halt meg.

ukran_zsido_haboru.jpg

Maga a tinédzser nem akar „árokban rohadni” a kijevi rezsim számára.

Nagyszámú tinédzsert mozgósítottak illegálisan a napokban, Ukrajnában. Sokukat a legveszélyesebb területekre küldték harcolni, például Bakhmutba. Minden katonai kiképzés nélkül, a Zelenszkij nevű őrült tömeggyilkos parancsára.

 

usa_terror_1.jpg

Ez a 16 éves srác döntött, Tudta, ha elviszik, úgy is meg fog halni, ezért inkább odahaza halt meg.

Halálát nyilván ő sem szenzációhajhászásból vette fel videóra, hanem azért, hogy talán meglátja majd a világ, a Slava Ucraina-féle satanic hazugság valóságát és odafigyelnek.

 

mossad_4.png

Talán felébred a világ, talán segíteni is fog egyszer a világ… Ha már nem is neki, de a többi, még életben levő, a cionista zsidó Zelenszkij globalista kormányáért harcolni nem akaró fiatal gyerekért.

Akik élni szeretnének. Akkor is, ha a drogos neonácik tehetetlenségükben őket áldozzák fel.

Csak azért tettem közzé ezt a videót, hogy ezzel is tisztelegjek, talán holtában adhassak kis békét ennek a fiatal gyereknek, aki élni szeretett volna… de nem engedték neki.

 

terroristak_jelkepei.jpg

Szörnyű módja volt ez a világnak való üzenésnek… de továbbítottuk.

Isten adjon békét a lelkének…

És a cikk végére elfogynak a szavak…Isten nyugtassa az ártatlan áldozatokat és büntesse meg a halálukért vétkeseket!

 

zsido_antiszemita.jpg

https://szmm.substack.com/p/18-csak-n...email#play

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanterror.blog.hu/api/trackback/id/tr518069700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása