Az ORBÁN-REZSIM HÁBORÚJA a MAGYAR LAKOSSÁG ELLEN!!!
2023. július 28. írta: PalosBrand

Az ORBÁN-REZSIM HÁBORÚJA a MAGYAR LAKOSSÁG ELLEN!!!

Az ORBÁN-REZSIM HÁBORÚJA a MAGYAR LAKOSSÁG ELLEN VALÓSÁGOSABB és KEGYETLENEBB, MINT az ELMÚLT 33 ÉV CIONISTA GYARMATOSÍTÁSA ÖSSZESEN!!!

orban_balerina.jpg

A SZŰZANYAFÖLD MÉRGEZŐ CIGÁNYÚTON JÁRÓ ORBÁNT és TETVES OLIGARCHÁIT EL KELL SZÁMOLTATNI és FEGYHÁZBA ZÁRATNI MINDAHÁNYUKAT HAZAÁRULÁSÉRT!!!

 

orban_bortonbe.jpg

MAGYARORSZÁG és a MAGYAR CSALÁDOK EGÉSZSÉGES LÉTHEZ VALÓ ISTENI JOGA a TÉT!!!

 

palos_nimrod.jpg

ELÉG ORRBAVÁGÓ MÁR, HOGY a FELCSÚTI VADKAN és a BANKÁR KASZT GYILKOSAI az ÉLETÜNKRE TÖRTEK?!...- VAGY MÉG VÁRUNK KICSIT a KIVÉREZTETÉSÜNKIG?!

 

slomo_1_1.jpg

Ami viszont bizonyosnak tűnik, hogy megszűnt még a látszata is annak, hogy működik bármilyen "jog" Orbániában=Magyarmaton.

 

orban_diktator_0.jpg

Napkeleten egyszerűen likvidálják, aki nem tetszik, nem odavaló, korrupt...- nehogy kiköhögje vagy lefirkantsa, hogy akik kinyírják, azoknak lopott, azokkal együtt csalt...és gyilkolt „mindhalálig”!!!

A felcsúti dögkút bélpoklosa állítólag mostanság többet szuszog (mint kéne!!!) amiatt...-, hogy a maga köré édesgetett szabadkőműves ferde hajlamú halál brigádot, hogyan s miből etesse még?…- "demokratikus" maffiarendszerben, amit hol zsidrákoknak, főispános trottyosoknak, turáni krinolin csatároknak skiccelnek nem csak tűzfalakra a „hóttostoba” szavazóik számára…

Éljen a Háború, halál a Békére!!!

zsidomentes_magyarorszagot.png

„Likasszák már az égben fönt a rostát

s a csillagok tengelyét olajozzák

szorgalmas angyalok.

És lészen csillagfordulás megint

és miként hirdeti a Biblia:

megméretik az embernek fia

s ki mint vetett, azonképpen arat.

Mert elfut a víz és csak a kő marad,

de a kő marad.”

- Wass A. -

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanterror.blog.hu/api/trackback/id/tr3718180989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása