ORBÁN, ROGÁN és PINTÉR a FELELŐSEI a KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ-MAFFIA NÉPIRTÁSÁNAK!!!
2023. május 26. írta: PalosBrand

ORBÁN, ROGÁN és PINTÉR a FELELŐSEI a KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ-MAFFIA NÉPIRTÁSÁNAK!!!

A VÉGREHAJTÓ-MAFFIA a ZSIDÓ JOG=GOJ GYILKOS OSZTAGA!!!

Hiába a súlyos nyomozati állítások, Rogán Antal kabinetfőnökéről szó sem esik a Schadl-ügy vádiratában.

Rogán Antal kabinetfőnökéhez vezet Schadl György bizalmasának naplója. Trócsányi László neve is felbukkan Schadl György bizalmasának naplójában. Völner–Schadl-ügy: hónapokon át lehallgatták Czine Ágnes alkotmánybíró végrehajtó gyerekeit.

Péterfalvi: Nincs joguk titkolózni a végrehajtóknak és a VÉGREHAJTÓ MAFFIA KERESZTAPJÁNAK az ún. ORBÁN VIKTORNAK!!!

Közfeladatot látnak el, ezért kötelesek átláthatónak lenniük az információs hatóság elnöke szerint.

A Schadl-ügy az érdeklődés homlokterébe helyezte a bírósági végrehajtói szakmát. Kiderült, hogy alig tudunk valamit végrehajtók működéséről, aminek érdekében mindent meg is tettek a végrehajtó irodák, pedig nem lett volna joguk titkolózni. A végrehajtók és végrehajtó irodák nem különböznek a minisztériumoktól, államigazgatási szervektől, önkormányzatoktól, kórházaktól, ugyanúgy kötelesek közzé tenniük a működésükről, gazdálkodásukról szóló adatokat, és 15 napon belül eleget kell tenniük a közérdekű adatigényléseknek – állapítható meg Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke jogszabály-értelmezéséből, amit az Utcajogász Egyesület beadványára készített. „A végrehajtók mint közhatalmat gyakorló személyek, közfeladatot látnak el, amely során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény személyi hatálya alá tartoznak” – írta állásfoglalásában Péterfalvi, vagyis meg kell felelniük az átláthatóság törvényi követelményeinek. Toroczkai Orbánnak: önökre ég a végrehajtó-maffia ügye!!! A VÉGREHAJTÓ-MAFFIA MELLETT a PACEMAKER-MAFFIA DISZNÓFEJŰ NAGYÚRA is a FELCSÚTI UZSORÁS?! A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban is jelenlévő és sokkal, kegyetlenebb módszerekkel működő Pacemaker-maffia még kiterjedtebb hálózattal bír Magyarországon; - és halálra kaszálják magukat ebből a kíméletlen üzletből a benne lévő orvosok!!! Furcsamód a fideszes vezetésű halálgyárak és orbánista hullarablók eddig nem kerültek valahogy reflektorfénybe még az RTL és az ATV csatornákon sem!!! Eddig... Hamarosan kitálalunk!!!

https://hvg.hu/vilag/20230218_Korhazi_horror_Romaniaban_halottakbol_eltavolitott_pacemakerekkel_uzerkedett_egy_bunbanda

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanterror.blog.hu/api/trackback/id/tr2018132840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása