ORBÁN A VÍRUSSAL MENTETTE MEG A BANKOKAT!!!

VADÁSZAT A FELCSÚTI VADKANRA!!!

2020. május 01. - PalosBrend

OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR SOROS GYÖRGY TANONC (MAGYARORSZÁGI MINISZTERELNÖK?!) ÉBRESZTŐJE ARRA A NAPRA...- AMIT Ő MAGA MÉG SOHA NEM TARTHATOTT NAGY BECSBEN!!!...- HISZEN A MUNKA ÜNNEPE(MÁJUS 1.)!!!
NANÁ, HOGY MAGYAROK KERESZTELTÉK VAGYIS ÍRTÁK KÖRBE EURÓPÁNAK A NEVÉT: URU PUN = ŐR APA!!!
A JÚDÁS FAJ HIDEGVÉRŰEK ÁLTAL KITENYÉSZTETT (GÉNEZÉS=GENEZIS!!!) TETŰHINTÁS HANTÁSAINAK 300 ÉV BETOLDÁSÁVAL (SÖTÉT KÖZÉPKOR!!!) "SIKERÜLT" BŰZLŐ MOCSARAT KIALAKÍTANI ÜDVTÖRTÉNELMÜNK DÚS VIZŰ FOLYAMÁBÓL; - ATTILA ISTENKIRÁLYUNK ARTÚRRÁ VÁLTOZTATÁSÁVAL!!!
EZÉRT JÓISTENÜNK KORTÁRS TANÍTÓJA (PAP GÁBOR!!!) AZ ÖNJELÖLT DIKTÁTOROK MIELŐBBI KISZÁRÍTÁSA VÉGETT: HELYRE TESZI A VILÁG KÖZEPÉT!!!
ILYETÉN MÉG AZ ún. ORBÁN VIKTORNAK IS LÉTSZÜKSÉGLETÉVÉ VÁLIK (AKIT KORLÁTLAN 6ALOMMAL RUHÁZOTT FEL NERMEBETEG SLEPPJE!!!)  AZONNALI RÁGCSÁLÓGYÉRÍTÉST ELRENDELNIE A HÍRHEDT TÖRTÉNELEMHAMISÍTÓ "MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁN"...- HA TÁN RETUSÁLNI PRÓBÁLNÁ III/III-as ÜGYNÖKKÉNT ÖNKÉNTES KOKETTÁLÁSÁT SOROS APUVAL!!!
JÓ HÍR, HOGY A MAGYAR KRÓNIKÁVAL ÉS NÉMI DUDASZÓVAL MÉG MA IS ÚJ RÁNCOT VÉSHETÜNK A JÚDÁS POFÁJÚ HAZAÁRULÓKRA ÉS CSÜNGŐHASÚ MAKKTÚRÓKAT UGRASZTHATUNK KI BUDAI VÁRUNKBÓL, HOGY FELCSÚTRA ÉS LE IS ÚTRA KÉNYSZERÍTSÜK KÉRETLEN FAJTÁJÁT!!!
AZ EU-t AMIRE ALAPOZTÁK TOTÁL FIKTÍV, MINT AHOGYAN A MAGYARORSZÁGI KORMÁNY ÉS RENDSZERTELENSÉG IS AZ!!!
HERIBERT ILLIG AKARVA AKARATLAN MÁR IDESTOVA 25 ÉVE KIRÁNTOTTA A SZŐNYEGET A MAI "EU BIRODALOMNAK" AZ ALAPJA ALÓL; - AHOGYAN A BÜDÖS DISZNÓK HÚSÁT IS!!!
AZT MEG, HOGY MIT ESZEL ÉS MIT TESZEL...- TE DÖNTÖD EL: BARÁTOM!!!
Szerrel és tettel: Pálos Trend
https://www.youtube.com/watch?v=pQA2KSYjsPc

ORBÁN A VÍRUS!!!

A BANKÁR & KÖZJEGYZŐMAFFIA KIIKTATÁSA ÉS FELSZÁMOLÁSA NEMZETI ÉRDEK❗️❗️❗️�‍⚖️�‍⚖️
A 28 ÉVE TÖRVÉNYSÉRTŐEN MŰKÖDŐ ILLEGÁLIS⚠️⚠️⚠️ - DE ÁLLAMILAG IS DOTÁLT (ÁLLAM AZ ÁLLAMBAN!!!) HÁLÓZATUK KB. 4500-5500 MILLIÁRD FORINTOT RABOLT EL A MAGYAR EMBEREKTŐL INGÓBAN ÉS INGATLANBAN (KÜLÖN KIEMELEM A BANKOK "ADÓZÁS UTÁNI", ÉVENKÉNT "BEVALLOTT 500 MILLIÁRDOS ún. "NYERESÉGÉT" A MAGYAR ADÓFIZETŐK KÁRÁRA!!!); - MÍG KÖZVETLENÜL ÉS KÖZVETETTEN TÍZEZREK HALÁLA SZÁRAD A "LELKÜKÖN"❗️❗️❗️- AMELY GALÁD, JOGALAP NÉLKÜLI GAZDAGODÁSUKÉRT (HÁBORÚS BŰNEIKÉRT!!!) AZONNALI KÁRTÉRÍTÉSEKKEL ÉS TELJES VAGYON ELKOBZÁSOKKAL KELL, HOGY FELELJENEK ún. NERnyomóink❗️❗️❗️�‍⚖️�‍⚖️
JÓ HÍR, HOGY A TETTESEK NEM ISMERETLENEK; - HISZEN 33 ÉVRE VISSZAMENŐLEG EGÉSZEN NAPJAINKIG NÉV SZERINT ISMERJÜK EZEKET A MEGÁTALKODOTT BŰNÖZŐKET⚠️⚠️⚠️�‍⚖️�‍⚖️
Nem kenyerem a politika, ami itt folyik az már nem is az.
Mivel minden információval és tudással rendelkező embert nyom a felelősség súlya, ezért megosztom azt amiről én is tudomást szereztem. Rabszolga vagy. Ha Születési Anyakönyvi Kivonattal rendelkezel csak egy árucikk vagy a tőzsdén. Ezért van Nép Jóléti Minisztérium helyett Humán Erőforrás Minisztérium. Gyermekként 2 millió dolláros hitelkeretért bocsájtottak piacra a tőzsdén, minél közelebb vagy az aktív kereső és adófizető állapothoz annál több a tőzsdei egyenleged. ez alól senki nem kivétel. Ha élelmet veszel fizeted az Áfát, adózol. Bármit veszel adózol.
Ha 40 évig dolgozol minimálbéren 149 000 Ft/ hó bruttóért ami után a munkáltatód és a te közös adód bérterhe 81 205 Ft / hó a nettó béred 100 000 ft /hó ebből miután elköltöd további 27 % áfát fizetsz ami így 27000 / hó, kijön a képlet :
40 év x12 hó x (81200+27000)= 51 936 000 Ft/ élet amit elvesznek. Ez csak a minimálbéreseké, mimnél jobban keresel annál értékesebb rabszolga vagy. A nagy semmiért elveszik amit Isten neked ajándékoz a munkád és az Ő tőle kapott tehetséged és szorgalmad után. Kirakat egészségügy, kirakat oktatás, kirakat nyugdíj, kirakat infrastruktúra, kirakat rendőrség, stb. Egyik sem a tiéd mégis ez a látszat intézményesítés az alibi ami miatt elveszik azt amihez semmi közük, joguk. A fenntartásáért te fizetsz, mikor nem részesülsz előnyében. Az oktatásban hazudtak neked, Az egészségügyben megmérgeznek vagy megölnek, a rendőrséggel félelmet keltenek benned, a nyugdíjjal kiszolgáltatott helyzetbe tesznek, az infrastruktúrával elbitorolják a társadalmi vagyonod.
A te felelősséged is, hogy mimnél többen tudják ezt. A gondolatok kollektív energiája fogja manifesztálni a változást, hogy összedőljön ez az embertelen lélektelen rabszolgatartó rendszer. Oszd megkérlek ha egyet értesz.